Jami Ledber u nis për t’i rregulluar, por ajo u kthye me katër vetulla në shtëpi.

Një 42-vjeçare që kishte vetulla të holla u gëzua shumë kur vajza i bëri dhuratë një trajm që kushtonte 250 dollarë.

Jami Ledbeer, mendoi se kishte shkuar tek një “microblader” i çertefikuar, por ai ia bëri vetullat aq të errëta sa dukeshin qartë që nuk ishin natyrale.

Sikur kjo të mos mjaftonte, Jami shkoi tek një tjetër “specialist” për t’i rregulluar dhe përfundoi me katër vetulla.

Ajo u shpreh për ËDAF:

Vetëbesimi im ra në tokë. Isha e shkatërruar. Po dilja me një burrë, ai më la në momentin që pa vetullat.”

Gjithsesi, në fund ajo arriti që të gjente një profesionist dhe tashmë po e rregullon dëmin e bërë.

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË