Vala

Këngëtarja e njohur Aida Baraku ka lënë gjurmë të pa shlyeshme në muzikën moderne kosovare.

Ajo, është pa dyshim një ndër yjet e pa pqërsëritshëm të të 90-tave, shkruan “Kosovarja”.

Aida ka bërë shumë ndër vite. Shumë këngë, teskte këngësh, emisione televizive, e të ngjashme.

Prej kohësh ajo e bashkëshorti i saj Armendi e kanë vënë në pauzë karrieren muzikore. Çifti nuk po shihen gjëkundi, shkruan “Kosovarja”.

Aida ka ndryshuar ndër vite, koha dhe mosha e kanë bërë të vetën. Ajo tashmë është 49 vjeç. Pra, shumë afër të 50-tave,

A do të rikthehet? Mbetet për tu parë.

/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË