Për të festuar Ditën e Shën Valentinit, ‘Holiday Cottages’ kishte krijuar një test për mendjen tuaj.

Pavarësisht nëse jeni duke kaluar 14 shkurtin vetëm ose me një partner, më poshtë ekziston një mister për të gjithë që me siguri do ta vërë durimin tuaj në provë.

Sipas krijuesit, ky mister merr gati katër minuta për t’u zgjedhur.

Qëllimi i lojës është të gjeni një trëndafil, kuti me çokollata, një kartë për Shën Valentinit, një dhuratë dhe natyrisht unazën e fejesës.

Mesatarisht, njerëzit shpenzojnë së paku 3 minuta e 54 sekonda për zgjidhjen e këtij problemi.

Por nëse po keni vështirësi të gjeni artikujt, mos u shqetësoni pasi i kemi rrethuar ato me ngjyrë të gjelbër për juve./lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË