Mentor Shuki është arrestuar nga Policia e Kosovës.

Autori i emisionit “Drive Time”, Mentor Shuki, është arrestuar nga Policia e Kosovës për posedim të lëndëve narkotike.

Këtë e ka konfirmuar kryeprokurori, Imer Beka, i cili tha se arrestimi ka ndodhur para tre-katër ditësh.

“Po, Shuki është arrestu dhe rasti ka ndodhur para tre ose katër ditësh, por nuk kemi ende informacion nëse është ndalu në paraburgim”, tha Beka.

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË