Ditët e sotme, një nga ndërhyrjet estetike më të kërkuarat është pikërisht zmadhimi i gjoksit.

Shumë femra e duan gjoksin sa më të madh, e ndërsa disa të tjera thjesht një zmadhim në kufijtë e normales.

Por në fakt, ajo që femrat nuk e kuptojnë është që meshkujt në të vërtetë e pëlqejnë gjoksin e vogël. Të pyetur se cilat femra janë më seksi, të paktën 70% e meshkujve, kanë preferuar femrat me gjoks të vogël dhe të ngritur. Meshkujt preferojnë një gjoks të rregullt jo të ekzagjeruar, dhe masa 1-2 ishte ajo që mbante vendin e parë.

MUND TË JU PËLQEJNË