Është ndër zërat e rrallë të muzikës shqip, këngëtare festivalesh, profesoreshë muzikë, kritike e mirë dhe një figurë tejet karizmatike, shkruan “Kosovarja”.

Alma Bektashi asnjëherë nuk është komercializuar deri në atë pikë sa të bëhet si shumica që e popullojnë skenën muzikore shqiptare.

Këngëtarja ka ditur ta mbajë një balanc të shkëlqyer mes jetës private dhe asaj profesionale, shkruan “Kosovarja”.

Bektashi nuk ka luajtur e eksperimentuar shumë me stilin, ppr me sa duket së fundi ka bërë një ndryshim të vogël.

A po iu duket që i ka fryer buzët?

/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË