Vala

Janë ndarë edhe zyrtarisht çifti i njohur.

Tashmë ata këtë e kanë bërë edhe përmes gjykatës.

Ben Affleck dhe Jennifer Garner janë zyrtarisht të divorcuar.

Në dokumentet e marra nga ET, një gjykatës nënshkroi të martën dokumentet e shkurorëzimit përfundimtar që ekzistonin në Gjykatën e Lartë të Qarkut L.A. javën e kaluar, shkruan foxneës.

Dokumentet deklarojnë se të dy Garner dhe Affleck do të ndajnë kujdestarinë ligjore të tre fëmijëve të tyre, Violet, 12, Seraphina, 9 dhe Samuel, 6.

Prindërit do të duhet të konsultohen me njëri-tjetrin për të gjitha vendimet kryesore që kanë të bëjnë me shëndetin, edukimin dhe mirëqenien e fëmijëve të tyre.

MUND TË JU PËLQEJNË