Vala

Nga gjenerata e aktorëve më të vjetër, që njihen edhe si gjenerata e artë e artistëve, ka mbetur vetëm Leze Qena, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja Leze Qena e ka dëshmuar madhështinë e saj në skenë dhe në çdo projekt ku ajo ka marrë pjesë.

Aktorja e njohur edhe më tej është aktive në projekte të ndryshme, e po ashtu nuk mungon në intervista, ku përherë rrëfehet me sinqeritet, shkruan “Kosovarja”.

Lezja së fundi ka rrëfyer diçka edhe për ëndrrat që sheh. Ajo, ka thënë se së fundi ka para ca ëndrra me të vdekur dhe pasi u zgjua nga gjumi, tha me vete: “Mos po me marrin shpejtë”, por jo, Lezja vazhdon të jetë gjallë e shëndosh, madje me shumë energji pozitive./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË