Vala

Dhuratat e ditëlindjes përherë zgjojnë interes. Kush, çka…Disa janë ekspert dhuratash, e disa nuk ia thonë shumë në këtë drejtim, shkruan “Kosovarja”.

Gjithsesi, dhurata nuk refuzohet. Siç thuhet, dhuratat nuk i refuzon as mbreti.

Labi i “1 kafe me Labin” ka festuar ditëlindjen e 40 dhe në festën e ditëlindjes nuk kanë munguar familjar, miq, dashamirë, ndër ta edhe shumë këngëtar të estrades, shkruan “Kosovarja”.

Në ditëlindjen e Labit ka kënduar edhe Lori, e cila pa dyshim se i ka dërguar edhe dhuratë. E, dhurata publike, ishin tri zemra që ajo ia ka lënë Labit poshtë fotos së ditëlindjes, postuar në rrjetin social Instagram.

MUND TË JU PËLQEJNË