Vala

Teuta Krasniqi është ndër emrat më të njohur të aktrimit. Nga aktoret e reja, ajo pa dyshim që përbën personin më të njohur nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Në familjen e Teutës, nuk është ajo e vetmja e njohur. Babai i saj Milazimi, vëllai Memli, ajo vetë dhe motra Bubulina, të gjithë emra mjaftë popullor.

Po, e ëma? Ndonëse nuk është figurë publike, ajo është person i njohur dhe i dashur për mijëra pacientë në QKUK.

Zonja Edibe Krasniqi, prej shumë vitesh punon si infermiere dhe njihet si një grua profesioniste, e dashur dhe shumë e përgjegjme, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË