Vala

Syzana Tahirsylaj, dikur këngëtare e mirënjohur, nga ato që shkëlqenin në çdo paraqitje, shkruan “Kosovarja”.

Syzana, nëna e tri vajzave dhe një djali, nuk e kishte jetën vaj. Ajo e humbi të shoqin në moshë të re dhe kjo ishte humbje e madhe për të dhe familjen.

Nëna e këngëtareve Nora e Era Istrefi, sot u gëzohet suksesit të të bijave, ajo përherë ka qenë mbështetje e fortë për to.

Pavarësisht të gjithave, Syzana ja ka dalë që t’ia dalë në jetë dhe të ketë shumë stil, shkruan “Kosovarja”.

Syzana shfaqet me stil në punë, në rrugë, por edhe kur del për të vrapuar./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË