Të gjithë nga ne ruajmë kujtime të vjetëra, e foto janë njëra prej tyre.

Me siguri do të vini re se nga buzëqeshja dhe fytyra e imtë, ky vogëlush ka një ngjashmëri të paparë me Adi Krastën.

Është pikërisht moderatori ai i cili ka publikuar këtë foto të rrallë nga fëmijëria, të cilën nuk e kishim parë ndonjëherë.

Sigurisht qëllimi i tij është të tregojë marrëdhënien e ngushtë që kishte me të ëmën në atë kohë, ndaj edhe në përshkrimin e fotos thuhet: “Shokët e ngushtë!”

MUND TË JU PËLQEJNË