Këngëtarja Genta Ismajli është dukur e po duket bukur, ama ajo nuk i ka rezistuar tundimit për të bërë operacione plastike, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Genta si shumë nga koleget e saj, ka ndërhyrë aty këtu në fytyrë, duke treguar se nuk ka qenë e kënaqur me pamjen natyrale.

Është e dukshme se këngëtarja e njohur kosovare i ka mbushur buzët. Ky ndryshim vërehet qartëzi dhe ka bërë diferëncën në fytyrën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Buzët artificiale të Gentes nuk po duken aq në rregull, madje një masë duket sikur ka dalë nga vendi.

/Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË