Vala

Për një këngëtar apo këngëtare, të ta përcjellë dikush karrierën muzikore, është një mrekulli.

Një gjë e tillë, i ka ndodhur edhe Gilit.

Ajo ka hedhur dy fotografi në Instagram, ku shihet se ka pozuar dy herë me të njëjtën fanse, por, në periudha të ndryshme kohore.

Ato u panë një herë në vitin 2003 dhe herën tjetër në vitin 2018.

Për këto 15 vite, përveç se u rrit vajza, padyshim që edhe Gili ka pësuar ndryshime në pamjen e saj!

MUND TË JU PËLQEJNË