Bricjapi
Ata të Bricjapit nuk kanë as frikë as turp kur flasin për dashurinë. Bricjapi është një shenjë e rrezikshme e zodiakut në shtrat dhe për ta intimiteti është shumë i rëndësishëm.

Shigjetari
Gjithkush që ka qenë me një Shigjetar e di se ata janë shumë të dashur. Ata janë gjithmonë të gatshëm të kënaqin partnerin e tyre pa marrë parasysh se çfarë dite të lodhur kanë pasur.

Për ata të Shigjetarit, dashuria është mënyra më e mirë për t’u lidhur me njerëzit. Adrenalina është ajo që i ngacmon ata më së shumti.

Akrepi
Është shumë e vërtetë se Akrepi është një nga shenjat më të zymta të zodiakut, por është gjithashtu një nga aventurat më të mëdhenj.

Ata kanë një strukturë të madhe fjalësh, të cilat ndihmojnë për të kënaqur dhe kapur personin tjetër. Ata duan të përjetojnë gjëra të reja dhe një nga prioritetet e tyre është seksi.

MUND TË JU PËLQEJNË