Vala

E, kujt nuk i kujtohet Adhurim Demi, aktori i shumë skeçeve humoristike, me të cilat publiku ka qeshur pa fund, shkruan “Kosovarja”.

Adhurim Demi ka luajtur shumë video-projekte dhe jo vetëm, pasi atë e kemi parë edhe në shfaqje të ndryshme teatrale, e gjithashtu ka qenë i angazhuar edhe në kinematografi.

Aktori është dukshëm më pak prezent si në projekte humoristike, e gjithashtu edhe në teatër, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund ta shihni, stili i aktorit ka ndryshuar dukshëm. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË