Vala

Ajo është ndër fytyrat më të komentuara dhe ngado që mbanë koncert, bën një atmosferë që mbahet gjatë në mend, shkruan Kosovarja.

Pavarësisht angazhimeve të shumta, ajo ka një jetë shumë të lumtur familjare dhe çdoherë ndanë kohën për më të dashurit e tyre.

Pavarësisht se emri i saj komentohet shumë, këngëtarja ka një familje të madhe, për të cilën ndoshta shumica nuk e dinë.

Është folur për motrat e saj, me të cilat ngjanë shumë, por nuk ia keni parë prindërit.

Shihet se këngëtarja ka trashëguar mjaft nga të dy palët, e për këtë tregojnë këto imazhe që do shihni në vazhdim./Kosovarja/

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË