Sipas një eksperti, Ann Summers, këtë Pashkë mund të përjetoni një kënaqësi të plotë me këtë veprim.

“Cowgirl në anën e kundërt” është një pozicion klasik për kënaqësinë e gruas dhe të burrit në këtë fundjavë.

Ky është një pozicion klasik i cili kombinon depërtimin e thellë me një pamje spektakolare për burrin.

Ndërsa partneri shtrihet në shtrat, ju hapni këmbët dhe qëndroni gjunjë, duke u përballur me këmbët e tij.

Nga kjo pozitë, ju mund të lëvizni lart e poshtë duke përdorur duart tuaja në kofshët e tij të tij.

Pastaj kthehuni prapa duke përdorur duart në gjoksin e tij, për të arritur një orgazmë me të vërtetë intenzive.

MUND TË JU PËLQEJNË