Vala

Ujori
Ujori nuk arrin të mbajë një ekuilibër mes ndjesive dhe arsyes.

Ata nuk mund të krijojnë kurrë një lidhje të qendrueshme, pasi nuk dinë ta shprehin dashurinë dhe mendojnë se marrëdhëniet serioze i mbajnë peng lirinë e tyre.

Bricjapi
Bricjapi është shumë praktik dhe i vendosur, kjo mund të shkaktojë edhe shumë vuajtje në çift.

Kokëfortësia dhe ftohtësia e tij, bien në kundërshtim me personalitetin e tij. Kështu që fjalët e tij mund të lëndojnë njeriun e dashur.

Demi
Ata dorëzohen shpejt kur kuptojnë që partneri nuk është njeriu i duhur për ta.

Kjo sjellje mund të jetë e paqëllimshme, por shpesh partnerët e tyre përfundojnë zemërthyer për një kohë të gjatë.

MUND TË JU PËLQEJNË