Vala

Kur është fjala për elegancë dhe sharm, këtë pa pikë dyshimi e përmbush Lola Haradinaj, shkruan “Kosovarja”.

Bashkëshortja e deputetit të Kosovë, Daut Haradinaj, është e lindur për ide që të duket gjithmonë e veçantë.

Për këtë arsye çdo imazh i saj shëndrrohet në lajm.

E rregulluar profesionalisht dhe me një fustan të bardhë, në fotot e postuara Lola po shkëlqen.

Sigurisht, për një trup të tillë ajo i kushton vetës rëndësi duke realizuar stërvitje të shumta.

Fati i Haradinajt, që ta ketë një grua me stil unik. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË