Vala

Sa jeni në gjendje të zgjidhni detyra në dukje të thjeshta? Lajmi.net ju sfidon më poshtë…

Sa është: 3+3×3-3+3=?

a) 3

b) 6

c) 12

d) 18

Sara kishte katër molla dhe dy ja dha Agimit. Sa molla i kanë mbetur Sarës?a) 6

b) 2

c) 0

d) 1

Gjeni numrin që mungon?5 40 8

30 24

6 ? 3a) 3

b) 6

c) 9

d) 18

Sa është 5+5×5+5=?a) 35

b) 55

c) 75

d) 95

Sa është vlera 6-1×0+2:2=?a) 6

b) 7

c) 8

d) 9

E saktë apo e pasaktë, 3+=16-8? a) E saktë

b) E pasaktë Cilat përgjigje janë të sakta sipas jush? /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË