Vala

Vështirësitë që hasin më së shumti ballafaqohen njerëzit me nevoja të veçanta është mjaft e madhe.

Ata pothuajse gjithmonë tërë kohën e gjejnë veten pa mbështetje, kujdesje, e mbi të gjitha pa dashuri.

Por siç duket një nga këngëtaret tona, u tregua mjaft e zonja për veprimin e saj, shkruan Kosovarja.

Është fjalë për këngëtaren e njohur, Gjyste Vulaj, e cila gjatë perfomancës së saj, në një koncert la të gjithë të pranshmit gojëhapur.

Kjo pasi që ajo, ani pse ishte e angazhuar që ai koncert të shkonte si është më së miri, u shëkput për pak nga skena.

Dhe aty u fotografua me një vajzë, e cila duke e pasur të pamundshme lëvizshmërin e saj, ndodhej në karrocë, e mbi të gjitha ishte edhe me sindrom Down

E për këtë veprim humanitar nga Gjystja që bëri duke u fotografuar me të, haptas mund të themi se mund të shpallet si foto e vitit. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË