Edhe Big Mama është ndër figurat më të rëndësishme në estradë.

E dojnë të gjithë, madje edhe fëmija më i vogël, kjo sepse për atë që i ka falur Zoti gjithmonë e reflekton tek të tjerët, shkruan Kosovarja.

Jo më kot përflitet kaq shumë, sepse vërtetë është ndër fytyrat më pozitive në estradë, më e çiltër dhe më e hapur me adhuruesit e saj.

Emri i saj shtypet nga rubrikat rozë jo vetëm për hitet dhe performancat e saj të veçanta, por edhe për linjat trupore që në vitet e fundit i ka në top formë.

I bëri siç i bëri tani Bigi ndonjëherë po di edhe mos të njihet, aq bukur dhe e magjishme po duket, sa edhe vëmendja dhe simpatia e të tjerëve nuk po i mungon.

Lëre më që nuk po i mungojnë pëlqimet e të tjerëve, po tani ka filluar që edhe veten ta pëlqejë e ta dojë shumë, e ky imazh hiç më pak as më shumë dëshmojnë këto fjalë tona, ku shihet duke e shikuar veten në njërin nga bazenet e kryeqytetit.

A po pajtoheni edhe ju me këtë, apo? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË