Ata që kanë lindur para viteve ’90 e kanë me siguri të gjallë kujtimin e bukës me vezë të skuqur të mbështjellë me letër makaronash dhe më e keqja me gazetë.

Punëtorët e mbanin nën sqetull, ndërsa nxënësve ua fusnin nëpër çantat e shkollave nënat e gjyshet.

Më pas “buka me vete” u zëvendësua nga byrekët trekëndësh, pastaj me sanduiçë, e ca më tej, për të punësuarit nëpër administrata e aktivitete të rëndësishme private me paketat e përgatitura nga restorantet.

MUND TË JU PËLQEJNË