Gigi dhe Bella Hadid tashmë mbajnë titullin e dy motrave më tërheqëse në botën e modelimit.

Të dyja kanë krijuar karrierë në një moshë shumë të re dhe janë shpeshherë në kopertinat e revistave më prestigjioze në botë.

Alana Hadid, 33-vjeçe është motra e Gigit dhe Bellës nga babai i tyre, Mohamed Hadid.

Ai para se të martohej me nënën e dy super modeleve, ishte i martuar me Mary Butler, me të cilën ka edhe vajzat Alana dhe Marielle Hadid.

Mandatory Credit: Photo by Angela Pham/BFA/REX/Shutterstock (5585343an)
Gigi Hadid, Alana Hadid, Bella Hadid, Mohamed Hadid
Alana Hadid x Lou & Grey Celebrate: Collaboration event, New York, America – 09 Feb 2016

MUND TË JU PËLQEJNË