Një nënë ka inkurajuar njerëzit të pastrojnë fshesën e tyre me korent çdoherë pas përdorimit.

Paralajmërimi i saj erdhi pasi pa se sa pluhur dhe pisllëk fshihej nën çarçafin e krevatit.

Gruaja shfaqi fotografitë e pisllëkut të fshesës me korent, pasi e pastroi atë për herë të parë pas pesë vitesh.

Fotografia që ajo ndan tregon një mal me pluhur, pisllëqe dhe të flokëve që ajo arriti të grumbullojë nga çarçafi i shtratit.

Kësisoj, ajo u bëri thirrje të gjitha nënave të tjera të ndjekin të njëjtin model dhe të mos e lënë gjatë pa pastruar fshesën. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË