Akti intim në dush është i ndërlikuar, në disa raste mund të bëhet shumë i rrezikshëm.

Por, sipas një eksperteje, Ann Summers, ekziston një pozicion që ua lehtëson marrëdhënien në këtë ambient.

Gjithçka që duhet të bëni është të qëndroni përpara partnerit tuaj dhe të gjunjëzoheni lehtësisht.

Ai do të mbështetet prapa në mënyrë që të arrijë pozicionin e duhur dhe të fillojë të penetrojë, ndërsa ju mbeteni me shpinë përpara tij.

Ekspertja e seksit gjithashtu këshillon të përdorni temperaturën e ujit për të shtuar ndjesinë gjatë aktit.

MUND TË JU PËLQEJNË