Vala

Këngëtarja Shkurte Fejza është njëra nga fytyra e njohura të estradës kosovare.

Ajo i ka qëndruar besnike skenës muzikore për një kohë të gjatë, dhe ende vazhdon, duke sjellë projekte të shumta.

Së fundi në rrjete sociale po qarkullon një fotografi, kur këngëtarja ishte në moshë shumë të re.

Sa ka ndryshuar këngëtarja që nga ajo kohë.Shikojeni imazhin me poshtë:

MUND TË JU PËLQEJNË