Shumica prej nesh kanë punë ku qëndrojmë të ulur para një tavoline gjatë gjithë ditës.

Ne thjesht nuk lëvizim mjaftueshëm. Por një problem po aq i madh është se teknologjia ka marrë përsipër jetën tonë të përditshme. Së shpejti, vështirë se duhet të mendojmë për veten, pasi që kompjuterat dhe smartfonet kryejnë pjesën më të madhe të punës sonë për ne.

Kjo është arsyeja pse mund të jetë aq gjallëruese për të marrë një pushim nga puna ose duke shikuar TV, dhe rifreskoni mendjen tuaj me një lloj stimulimi të ndryshëm.

Testi argëtues më poshtë është një shembull i shkëlqyer. Është shumë e thjeshtë dhe zgjat vetëm disa minuta. Por me të vërtetë aktivizon trurin tuaj dhe ju bën të përqendroheni për një kohë.

Kohët e fundit, ky lloj i sfidës së thjeshtë është bërë gjithnjë e më shumë i zakonshëm, një prirje që mendoj se është absolutisht fantastike.

Më poshtë është një imazh me shumë numra 8 në të. Por ka disa shkronja B të fshehur në mes të numrave – sfida është për të gjetur se sa!

Shumica e njerëzve dështojnë

Ky test është një mënyrë për të ushtruar koordinimin e syve dhe trurit.

Tani, ju uroj fat të mirë! Sa B mund të gjeni në këtë imazh? Gati, vendosni dhe shkoni

MUND TË JU PËLQEJNË