Dashuria e vërtetë jo vetëm që ndjehet, por është edhe e dukshme.

Por nëse jeni një nga ata njerëz që kërkojnë dëshmi në çdo situatë dhe preferojnë fakte , atëherë këto shenja tregojnë së partneri juaj është i dashuruar me ju.

1. Ata ndajnë ushqimin e tyre.

2. Ata ju lënë mesazhe zanore.

3. Ata e lënë telefonin e tyre të pambikëqyrur.

4. Ata janë të gatshëm për të provuar gjëra të reja.

5. Ata ju lënë shënime të bukura dhe dhurata.

6. Ata ndryshojnë zakonet e tyre.

7. Ata mbajnë me vete momentet më të zymta.

8. Ata zgjedhin për biseda, jo heshtje.

9. Ata janë krenarë për të qenë me ju.

11. Ata dëgjojnë këshillën tuaj

MUND TË JU PËLQEJNË