Vala

Këngëtari dhe Ilahisti i njohur, Ylber Aliu ka nevojë për ndihmën tonë.

Ai është i sëmurë nga veshkët dhe për tu shëruar i duhet një shumë e madhe parash për të cilat mund të kontribuoni të gjithë.

Djaloshi nga Shkupi ka vetëm 30 vjeç ku shërimi i tij bëhet në Turqi me ç’rast edhe ka prekur zemrat e njerëzve.

Së fundmi janë artistët shqiptarë të cilët kanë shprehur gadishmëri për t’i ndihmuar Ylberit e që në rrjete sociale urojnë që të shërohet më shpejt.

Loreta Kaçka, Big Mama, Sinan Hoxha, Meda janë disa nga këngëtarët shqiptarë që janë solidarizuar me Ylberin.

Mënyra se si mund t’i ndihmoni shihet në imazhet e mëposhtme. /Lajmi/

MUND TË JU PËLQEJNË