Njihen si popull që punojnë shumë dhe shpeshherë idetë e tyre janë vërtetë befasuese.

Thuhet se japonezët gjatë vitit lexojnë mesatarisht 80 libra, gjë që natyrisht i bën më mendjemprehtë dhe me ide të reja.

Fotografitë që do t’i shihni në vazhdim do t’iu lënë vërtetë pa koment, nga idetë brilante dhe të lehta që ata ia bëjnë vetes.

Ndoshta disa prej tyre shpesh herë i kemi rastisur në faqe humoristike, mirëpo janë vërtetë fakte që ata i praktikojnë në situatat e caktuara, e shpesh në përditshmërinë e tyre./Kosovarja/

Loading...

MUND TË JU PËLQEJNË