Gjithë jetën meshkujt dhe gratë do të përpiqen të kuptojnë njëri-tjetrin.

Përpjekja nuk duhet ndalur asnjëherë, pavarësisht nga rezultati.

Në ditët e sotme ndoshta është më e lehtë që dy gjinitë të kuptohen, pasi edhe gjërat që lexojnë në internet mund t’i ndihmojnë.

Përmes këtij artikulli mbase do të mësoni disa sekrete të meshkujve që vajzat nuk i dinë:

· Shansi juaj më i mirë është për të marrë atë që doni nga një mashkull është t’i tregoni atij të gjithë të vërtetën.

·Vajza, meshkujve nuk u intereson sesa popullore (ose jo popullore) jeni në mesin e grave të tjera.

Pra, këto gjëra nuk duhet të ndikojnë në vetëvlerësimin tuaj në një marrëdhënie.

·Sa herë që një djalë i heq pantallonat e tij, i ngre në ajër dhe i kap me dorë, ai ndjehet si një ninja e vërtetë!

·Histori e vërtetë! “5 vjet më parë një vajzë më tha se pëlqente xhaketën timë. 2 vite më vonë, ma vodhën atë xhaketë.

Unë ende nuk mund ta kapërcej këtë gjë, sepse fjalët e asaj vajze mbeten më të bukurat që kam dëgjuar për një kohë të gjatë”.

·Vajza, kur djemtë duan të qëndrojnë vetëm, kjo nuk do të thotë që ata nuk duan të jenë me ju. Ata thjesht dëshirojnë të qëndrojnë vetëm për momentin.

·Kur dikush po qan, meshkujt menjëherë përpiqen të zgjidhin problemin.

Mirëpo, në rastet kur qajnë vajza, arsyet shpeshherë janë shumë të thella dhe nuk mund të gjendet një zgjidhje e shpejtë.

·Kur meshkujt ju thonë se keni flokë të bukur, ata vërtet e mendojnë këtë gjë.

Për një djalë, flokët e një gruaje janë të rëndësishme.

Ata dëshirojnë t’i shikojnë edhe flokët e çrregullta në mëngjes, edhe ato të perfektet gjatë një darke bashkë.

Në thelb, për sa kohë që flokët tuaja i ngjajnë flokëve të një kukulle, çdo djalë do të magjepset.

·Kur kthehen nga puna, ata kanë nevojë për një periudhë pushimi.

Jepini 20-30 minuta në qetësi-pa bërë asgjë. Kjo ndihmon trurin dhe trupin e tyre të kuptojnë se puna e ditës ka mbaruar.

·Djemtë vdesin kur ju i hidhni diçka në vend që t’ia dorëzoni në dorë. E çuditshme apo jo?

·Djemve ju pëlqen që vajzat t’i ftojnë edhe ata në një takim.

·Shumë meshkuj vuajnë nga depresioni dhe ankthi, por nuk flasin rreth kësaj çështjeje dhe mërziten me ju kur e hapni këtë temë.

MUND TË JU PËLQEJNË