Vajza A
Ti je një person misterioz, që fsheh shumë gjëra brenda vetes. Je naiv/e dhe dëshiron të bësh cdo gjë që të vjen në mendje. Ti mendon me shumë qetësi dhe kur e lëndon veten, nuk e tregon, por njerëzit në realitet e shohin.

Vajza B
Ti je një person me shumë eksperiencë që arrin të shkaktosh pakënaqësi tek të tjerët. Konsiderohesh si i cmendur pasi bën gjithmonë atë që do. Ndonjëherë je si i vjetri i shoqërisë që shqetëson të tjerët.

Vajza C
Ti tregon shumë kujdes, je udhëheqës/e i/e lindur dhe ke shumë përgjegjshmëri për cdo gjë që bën. Je person misterioz dhe njerëzit e kanë të vështirë të krijojnë marrëdhënie të mira me ty.

Vajza D
Ke frikë t’i lejosh të tjerët të të shohin të brishtë, ndoshta nuk të pëlqen shumë personaliteti yt. Gjëja më e rëndësishme është të jesh i/e lumtur dhe të jetosh me veten çdo ditë.

Vajza E
Je person introvers, pak i/e vetmuar. Dëshiron të kesh miqësi, por ndonjëherë nuk di si të komunikosh me të tjerët. Ti mendon se miqtë janë më të rëndësishëm se parajsa, shumë prej tyre e vlerësojnë këtë gjë.

 

MUND TË JU PËLQEJNË